Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Haarlem Cultuur Festival zoekt vrijwilligers! Heb jij affiniteit met cultuur en vind je het leuk om het publiek tijdens het Haarlem Cultuur Festival van informatie te voorzien? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de informatiestand.

Bij de informatiestand in het stadhuis kan het publiek het hele weekend terecht voor informatie over o.a. het festivalprogramma en de culturele instellingen. Vele deelnemers leggen bij de stand flyers neer om hun activiteiten in het komende culturele seizoen te promoten.

Taken en verantwoordelijkheden

Je deelt programmaboekjes uit en beantwoordt vragen van publiek. Uiteraard krijg je van tevoren duidelijke informatie en instructies. We verwachten wel dat je bereid bent je op voorhand te verdiepen in het festivalprogramma, zodat je weet waar je het over hebt. En natuurlijk vinden we een positieve uitstraling ook belangrijk.

Beschikbaarheid en aanmelden

Is jou dit op het lijf geschreven en ben je zaterdag 8 en/of zondag 9 september een dag(deel) beschikbaar? Meld je dat dan aan door te mailen naar info@haarlemcultuurfestival.nl