Meld je nu aan voor Haarlem Cultuur Festival 2018

Op zaterdag 8 en zondag 9 september laat Haarlem zich weer van haar meest culturele kant zien tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Ook jij kunt hier aan meedoen! Meld daarvoor je programma vóór 7 juli bij ons aan.

Hoe werkt het?

De grote culturele instellingen zorgen in eigen huis voor een spetterend programma. Daarnaast mag iedereen die dat wil aanhaken. Organiseer daarvoor tijdens het festival een culturele activiteit, regel een locatie en meld je activiteit(en) vóór 7 juli bij ons aan via het aanmeldingsformulier. Wij nemen jouw activiteit(en) dan op in het programma en zorgen voor een grote, gezamenlijke promotiecampagne. Wat we specifiek aan promotie doen vind je onder FAQ.

Plaats een oproep

Wil je optreden maar kun je zelf geen locatie vinden? Of heb je een mooie locatie aan te bieden maar geen invulling voor je programma? Plaats een oproep op onze website! Daar komen vraag en aanbod bij elkaar en kun je zelf kijken of er iets passends voor je tussen staat. Ook kun je er voor kiezen automatisch een mailtje te ontvangen wanneer een nieuwe locatie of activiteit zich aanbiedt.

Voorwaarden voor deelname

  • Activiteiten zijn zoveel mogelijk gratis. Vraag je toch een bijdrage, houd deze dan s.v.p. zo laag mogelijk en vermeld dit duidelijk bij je aanmelding. Wij communiceren de entreeprijs dan in de programmacommunicatie.
  • Alles wat je organiseert, financier je (voor zover van toepassing) ook zelf. 
  • Wil je iets op straat organiseren? Controleer dan zelf bij de gemeente Haarlem of hiervoor een evenementenvergunning nodig is en vraag deze indien van toepassing ruim op tijd aan. Haarlem Cultuur Festival is hiervoor niet verantwoordelijk danwel aansprakelijk.
  • Wij adviseren je om je activiteiten te houden in de binnenstad. Voorgaande jaren is gebleken dat publiek zich maar moeizaam verplaatst naar locaties buiten het centrum.